Op de ‘deel’ van onze 18e eeuwse boerderij is een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer gerealiseerd. De royale badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad, toilet en een separate douche. De badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als vanaf de ‘deel’ toegankelijk. IMG_0153_Fotor IMG_0152_Fotor
De slaapkamer is voorzien van twee boxspring bedden (desgewenst op te maken als tweepersoons bed) en een zithoek. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van wifi.
Aan de andere kant van de badkamer bevindt zich nog een tweede, eveneens ruime slaapkamer, die echter uitsluitend wordt verhuurd als het goede vrienden of kinderen van de andere gasten betreft, aangezien in dat geval de badkamer dient te worden gedeeld. Ook deze slaapkamer beschikt over wifi. Deze kamer heeft geen rechtstreekse toegang tot de badkamer.
IMG_0149_Fotor
Op de ‘deel’, die verder als een huiskamer c.q. bibliotheek c.q. galerie is ingericht, bevinden zich een zithoek en een buffet met koelkastje, magnetron en koffie/theevoorzieningen voor onze gasten.
Een goedgevulde boekenkast en een kast vol spelletjes en puzzels kunnen zorgen voor een aanvulling op het verblijf.
IMG_0155_Fotor
Het ontbijt wordt ook in deze ruimte geserveerd, tenzij het weer toelaat om dat buiten te doen.
IMG_0156_Fotor
Aan de zijkant van de boerderij, in een besloten gedeelte van de tuin, wordt in de nabije toekomst een terras gecreëerd, waar onze gasten bij mooi weer een groot deel van de dag kunnen genieten van de zon. Op dit moment kunnen zij gebruik maken van een van de andere zitjes in de tuin rondom de boerderij.
In de afgesloten schuur bij de boerderij kunnen fietsen worden gestald; desgewenst kunnen gasten ook gebruik maken van aanwezige extra fietsen.
Honden zijn welkom, mits zij in de badkamer of op de ‘deel’ overnachten.
IMG_0062_FotorPrijzen per nacht
Tweepersoonskamer “de Brink”, met ontbijt € 90,–
Prijs per week € 575,–
Bij gebruik door 1 persoon € 80,–
Prijs per week € 500,–

 

Tweepersoonskamer “de Es”, met ontbijt € 80,–
Prijs per week € 475,–
Bij gebruik door 1 persoon € 70,–
Prijs per week € 400,–
Kinderen tot 6 jaar
(extra bed of campingbedje op de kamer van de ouders) € 15,–
Hond € 10,– per nacht; per week € 50,–